Каталог

Фільтри

Закладка магістралі

ПП "Рівне кондиціонер"

Фреонові магістралі. Закладка траси. Монтаж трубопроводів.

            Все по-різному можуть називати цю процедуру але це не зменшує її вагу. Це можливість - зробити все брудні і необхідні роботи під час ремонту, щоб після його закінчення не псувати вже пророблену роботу. Магістраль це заздалегідь усунення всіх негативних наслідків монтажу кондиціонера:
декоративні короби для приховування тієї ж магістралі або електро-кабелю але вже по-верху стін.
магістраль, яка йде зовні зазвичай псує фасад.
варіантів установки кондиціонерів значно зменшується.

            На перший погляд все начебто зрозуміло, але неправильно закладена магістраль може створити ще більше проблем ніж її відсутність. Тому до підбору фахівців, які зроблять для Вас цю роботу потрібно підходити дуже ретельно.
          В першу чергу слід звернути увагу на досвід роботи фахівців. Встановити кондиціонер - простіше ніж правильно закласти магістраль. Ті хто прокладають магістралі але не монтують обладнання в подальшому - відразу не підходять. Потрібні ті, хто зможе виконати весь спектр необхідної роботи, навіть якщо вона буде відбуватися через значний проміжок в часі. Зазвичай професійні монтажні організації можуть вам відмовити в монтажі кондиціонера на «чужу» магістраль.
        Якість матеріалів, використовуваних для монтажу повинна бути найкраща, бо сховані матеріали в стіни вже навряд чи хтось буде діставати і вони там залишаться назавжди. Візуально, робота повинна виглядати акуратно і охайно. Не повинно бути враження, що вам віддали те, що хтось хотів викинути. Утеплювач - цілий (НЕ рваний, і взагалі він повинен бути). Мідна труба зазвичай йде в бухтах тому вам відріжуть (спеціальним труборізом, НЕ болгаркою або плоскогубцями) стільки скільки вам потрібно. Провід повинен бути в подвійній ізоляції, без «скруток», не вживаний і достатнього перетину. Вони також зазвичай йдуть в бухтах. Те що фахівці зазвичай працюють професійним інструментом, ходять в брендованому спец одязі і їздять на брендованих автомобілях зрозуміло і без додаткових пояснень.
        Непрофесійно підібрана і закладена магістраль може не підійти під обладнання, яке ви надалі плануєте встановлювати. На особливу увагу заслуговує дренаж, від нього багато чого залежить. І якщо він буде неправильно змонтований можуть зійти нанівець всі старання і позитивні очікування.

Тому слід приділити особливу увагу тим, кому ви довірите цю на перший погляд "дрібницю".