Каталог

Фільтри

Чому не варто купувати кондиціонери в супермаркетах, торгових мережах, інтернет магазинах

ремонт

Радимо Вам звертатися тільки в професійні кліматичні компанії які мають ліцензію на монтаж і сертифікати, що дана компанія є дилером на території України даного обладнання. Такі компанії цілий рік займаються продажем і установкою - тільки кліматичної техніки і не продають, чайники, пральні машини, холодильники, телевізори і т.д. Ці компанії мають у своєму розпорядженні тільки свій постійний штат монтажних і ремонтних бригад (які проходять постійне навчання і підвищення кваліфікації на заводах, сервісних центрах виробників кліматичного обладнання), вони зможуть надати Вам кваліфіковану допомогу цілий рік і не залучають сумнівних "фахівців" з боку, як роблять це інтернет магазини, супермаркети, торговельні мережі з продажу побутової техніки.
Ми настійно рекомендуємо Вам завжди замовляти обладнання його монтаж і сервіс в однієї компанії, тільки в цьому випадку Ви завжди отримуєте повноцінну гарантію і застраховані від передчасного ремонту техніки.

Отже! Настало літо, і в перші спекотні вихідні Ви, прогулюючись з візком по улюбленому супермаркету з метою купити напоїв і морозива, на одному із стелажів побачили кондиціонер! Ви давно мрієте про те, щоб температура у вашій квартирі в сонячний день була хоча б нижче + 30 °. Ви дивитеся на ціну кондиціонера ($ 200-250 для кімнати 18-25 кв.м) і вирішуєте його купити.

Тепер про наслідки, які можуть настати (і швидше за все настануть).

Варіант 1. Ви купуєте кондиціонер, оформляєте заявку на дешевий монтаж (вартість монтажу разом з витратними матеріалами складатиме приблизно 1100грн.-1400грн., Після оплати кондиціонера в супермаркеті з'ясовується, що монтажники приїдуть встановлювати кондиціонер через 7-10 днів. Ви погоджуєтеся. Монтажники приїжджають (через 3 тижні) і ставлять Вам кондиціонер. Ваші витрати $ 450-500 і 3-4 тижні очікування монтажу.

Варіант 2. Ви купуєте кондиціонер, дізнавшись про терміни установки, вирішуєте від неї відмовитися. Приїхавши додому, Ви починаєте шукати в інтернеті "установка кондиціонера" ​​і обдзвонювати кліматичні фірми з наступними словами: «Я купив кондиціонер марки" XYZ ". Чи можете Ви мені його встановити? ». У 90% випадків Вам відмовлять (сезон, монтажники розписані на тиждень вперед), в 9% випадків Вам назвуть ціну 200 $ -250 $ порівняну з вартістю вашого кондиціонера, від якої Ви відмовитеся і, нарешті, в 1 випадку з 100 Ви знайдете бригаду , яка приїде в прийнятні терміни і встановить Ваш багатостраждальний "XYZ" за $ 100 (а куди Вам залишається діватися?).
Якщо монтажники порядні, вони скажуть Вам відразу, що встановлюють БЕЗ ГАРАНТІЇ, якщо не зовсім порядні - залишать номер мобільного телефону, за яким Ви, якщо щось трапиться з Вашим "XYZ", НІКОЛИ не зможете їх знайти. Пам'ятайте! Гарантійні зобов'язання на кондиціонер несе компанія що його встановила! Ваші витрати $ 500-600, 3-5 днів пошуку монтажників, 1 тиждень очікування монтажу.


Тепер розглянемо можливість поломки Вашого кондиціонера. Зауважу відразу, що вірогідність ця вельми велика, так як в кондиціонері ЗА $ 200 НЕ МОЖЕ БУТИ ЯКІСНИХ КОМПЛЕКТУЮЧИХ. Будьте готові до того, що теплообмінник в кондиціонері "XYZ" буде не з алюмінію, а з алюмінієвої фольги, товщина стінок трубок теплообмінника в кілька разів менше потрібного, корпус зовнішнього блоку буде зроблений з тонкого пластику, і доповнить цей ансамбль компресор невідомого походження.
Загалом, заздалегідь приготуйтеся до того, що Ваш кондиціонер відпрацює НЕ БІЛЬШЕ 1 СЕЗОНУ.

Але будемо сподіватися на краще і припустимо, що кондиціонер вийшов з ладу до закінчення гарантійного терміну. Тут Ви зіткнетеся з тим, що бригада монтажників приїде до Вас через тиждень, щоб демонтувати несправний кондиціонер, віддати його на експертизу (2-4 тижні), яка, звичайно ж, підтвердить несправність. Після цього приготуйтеся місяць чекати кондиціонер з ремонту. Адже в супермаркеті "ABC" повний склад поламаних кондиціонерів "XYZ", а комплектуючі до них везуть з Китаю дуже довго. У підсумку Вам все полагодять, і кондиціонер буде як новий ... шкода літо на той час вже скінчиться.

Вихід Вашого кондиціонера з ладу після закінчення гарантійного терміну - буде закономірністю, так як його комплектуючі не передбачають більш тривалої роботи. Вартість ремонту обійдеться в суму, що перевищує суму, за яку Ви купували кондиціонер, і в результаті, через 1-1,5 року Ви купуєте новий кондиціонер.

Підсумовуючи вище викладене, варто зауважити, що, купивши кондиціонер економ-класу відомої марки у нормальної кліматичної компанії, Ви заплатите на 20 $ -50 $ дорожче і, отримаєте:
1. Грамотну консультацію по підбору обладнання, яке при правильній експлуатації прослужить Вам не менше 7-10 років;
2. Професійний монтаж вашого обладнання;
3. Гарантію на обладнання і гарантію на монтаж кондиціонера;
4. А також Ви отримаєте професійне обслуговування Ваших кондиціонерів.

Отримайте якісний сервіс в компанії «Рівне-кондиціонер»! Ми відповідаємо за тих кого охолодили!