Каталог

Фільтри

Вибираємо рекуператор повітря (провітрювач) для дому

Рекуператор для приватного будинку

Рекуператор для приватного будинку який кращеЕнергозберігаючі технології, які широко використовують під час облаштування приватних будинків, не завжди є виключно корисними. Вікна, що герметично закриваються, та двері, що покриті утеплювачем, - це не лише шлях до комфортної температури у кімнатах і затишку, але й перешкода для нормальної циркуляції повітря. Щоб не допустити нестачі кисню, плісняви і грибків на стінах, варто купити рекуператор повітря.

Установка такого обладнання допоможе завжди мати в домі здорове, насичене киснем, повітря. Навіть якщо у вашій оселі є такі проблеми, як дим з каміну, запах через паління цигарок, інші запахи, що мають шкідливе походження, час обирати рекуператор для приватного будинку. Який краще – стане зрозуміло з наступних пояснень. Обрати рекуператор для квартири також нескладно. Головне, що така покупка працюватиме на користь вашому здоров’ю – занадто вологе повітря підсушить, а це дуже важливо для самопочуття людей, що страждають на атеросклероз, гіпертонію, серцево-судинні патології та інші недуги.

Рекуператор повітря для будинку – які функції виконує?

Провітрювач – це вентиляційний пристрій, який забезпечуватиме постійний рух повітря. Побутовий рекуператор має теплообмінник, який дозволяє підтримувати у квартирі найбільш комфортний рівень температури. Внаслідок цих простих функцій у будинку не буде накопичення вуглекислого газу, зникнуть неприємні запахи та вогкість.

Рекуператор для дому – це вирішення багатьох проблем. У приміщенні стане набагато менше пилу, пилку рослин та інших речовин, що можуть спричинити алергію. Завдяки тому, що відбувається вентиляція у приватному будинку через стіну нормалізується вологість, а це означає, що стає менше загроз для здоров’я. Окрім того, стіновий провітрювач допоможе зекономити на опаленні в холодну пору року, бо підігріває повітря. Рекуператор із охолодженням та з підігрівом – це найкраще поєднання функціоналу, що дає можливість використовувати провітрювач стінний з рекуперацією за будь-якої погоди протягом багатьох років.

Рекуператор повітря для дому: що це таке?

Провітрювачі з рекуперацією тепла мають кілька складових:

  • пристрій, який бере повітря з зовнішнього середовища, тобто з вулиці;
  • механізм для обміну теплом;
  • канали, що сполучають деталі, датчики терморежиму та вуглекислого газу;
  • пульт ДУ, що дозволяє зробити швидкі і точні налаштування.

Рекуперація повітря у квартирі чи приватному будинку не є синонімом звичайної вентиляції, коли до приміщення попадає повітря з вулиці. Відмінність у тому, що це не просто витяжка, а витяжка з рекуперацією, тобто свіже повітря ззовні будівлі, перш ніж наповнює кімнату, проходить через теплообмінник. Повітряні потоки не з’єднуються, але холодне повітря спочатку нагрівається, і тільки тоді надходить у будинок. Звісно, це дуже економний спосіб досягти комфортної температури вдома, не використовуючи потужні обігрівачі, коли надворі холоднішає.

Що слід враховувати, якщо вирішили придбати рекуператор-провітрювач

Якщо ви вирішили купити рекуператор для квартири або рекуператор для приватного будинку, який краще, можна не роздумувати, бо пристрій підійде для будь-якої оселі. Але обов'язково треба переконатися, що стіновий припливний вентиляційний клапан працює у повному обсязі. Таким чином, вам та вашій родині буде забезпечене:

  • максимально чисте, насичене киснем, свіже повітря у кімнатах;
  • додаткове тепло, завдяки якому можна знизити потужність обігрівачів;
  • економія сімейного бюджету – за опалення платитимете менше.

Мінусів у такому процесі, як рекуперація тепла у приватному будинку, немає. Стінові провітрювачі працюють безшумно та з високою продуктивністю. Якщо ви переконалися, що без такого корисного приладу, як припливно-витяжний рекуператор у вашому домі не обійтися, краще рішення – переглянути асортимент продукції нашого магазину. Ми обрали для свого каталогу тільки найкращі марки пристроїв з хорошими показниками якості та прийнятним ціновим діапазоном.

Висновки

Раніше припливний клапан стіновий входив до облаштування промислових підприємств. Та прогрес не стоїть на місці, і такий пристрій поступово входить до широкого вжитку. Кімнатний рекуператор-провітрювач, де б він не був вмонтований – у квартирі чи у приватному будинку, буде якісно вентилювати вашу оселю, допомагаючи вам зберігати тепло, уникаючи при цьому таких негативних явищ, як цвіль на стінах, алергічні реакції та погане самопочуття. Без сумнівів, витяжка-рекуператор, краще і дієвіше ніж звичайна витяжка, якою облаштовували приміщення у будівлях у минулі роки. Роторний рекуператор – запорука комфорту і здоров’я.